Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, March 4, 2011

si pemijak anak kucing di serdang berjaya dikesan(7 foto)



korang ingat lagi kan entry aku yg mana seorang lelaki memijak dan memukul beberapa anak kucing yg berjaya dirakam melalui CCTV....kali ni siapa pemijak itu berjaya dikesann..rupa2nya bukan lelaki tetapi seorang tomboy/pengkid cina yang pijakkkkkkk...mmg celakaaaaa la ko pompuan....disini aku ade beberapa keping gambar tomboy ni...jum tgk..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
 dengar kata semua orang sedang mencari tomboy ni..dan..akaun FBnyer pon da di delete olehnya..tp ade beberapa maklumat berjaya mengesan noHP tomboy ni tp x tau la betul x coz aku x pernah kol.hahahhaa..ni la no dia 0162833360.korang try la kol..hehehe..lau korang nk tgk video tomboy ni yang memijak dan memukul beberapa anak kucing sampai mati tgk kat sini 






 sumber : sini


 psstt : mmg tidak berperikemanusiaan langsungggggggg.....

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

18 comments :

  1. tangkap dia . wat dia mcm anak kucing tuh lak . sial tol cina

    ReplyDelete
  2. alahai bodo nak mati..tak suka pun tak yah wt camtu kan,kan....

    ReplyDelete
  3. ntahhh.mmg patut dihukummmmmmmmm

    ReplyDelete
  4. mengom.. sian anak kucing tue.. ):

    ReplyDelete
  5. haha . kan betol cina . kuang ajo tol . padan muke kau . buang negare lagi bagos *lebih lahh plak .. hee . kau tak payah nak ber peace peace . semue benci kau doee . terutama AKU . haha . bodoh nyer pompuan . sunat kan kau baru tau ! busuk ini orang !

    ReplyDelete
  6. cuba kalau die dipijak macam dia pijak kucin 2..

    ReplyDelete
  7. hahaha..betul puteri teke yer...ahhahaha

    ReplyDelete
  8. ish! meyh aq pijak pompuan nie. ntah pape! aq anti betol lah org cm nie!!

    ReplyDelete
  9. huh..rasa cool la tu pijak kucing..hampeh pengkid..

    saya ada buat entri link blog ini..

    http://ailurophile-bsr.blogspot.com/2011/03/diary-41-manusia-kejam-mereka-tak.html

    ReplyDelete
  10. tq...sama2 kite sebar smpai tertangkapnyer manusia bodoh ini

    ReplyDelete
  11. ni yang buat aku makin xsuka dengan cina...bila melayu nak naik ni???

    ReplyDelete
  12. dengan kucing pn buat hal, apa kes hah...

    ReplyDelete
  13. huhu jgn dsebabkn sorg rosak semuanya sabr2..bukan sume cina hati busuk wehhhh..huhu..majikan ku cina..adesss =P

    ReplyDelete
  14. xda guna punya org!meh kita pijak dia pulak ramai2..baru padan muka.

    ReplyDelete
  15. betul2 kak..hehehhee...hanyer pengkid ni jer salah....hukum diaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews