Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, March 3, 2011

video lelaki kejam pukul dan pijak anak kucing



sungguh kejam  lelaki ini..lelaki ini memijak dan memukul anak kucing dgn ganas sekali..korang boleh lihat di mana ibu kucing ini cuba untuk menyelamatkan anaknya tp apakan daya seekor kucing untuk melawan manusia...sungguh memilukan dan kejam lelaki ini..menurut maklumat,rakaman CCTV ini dirakam di serdang...semoga ALLAH membuka pintu hati lelaki ini
video
psstt : lelaki ini adalah binatang yg sebenar.....

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

20 comments :

  1. wah wah . kuang ajo betul ! tuh cina kan ? pehal anjing kau taknak pukol lakk erkk ? kucing gakk yang kau geram sampai nak pukul . LAKNATULLAH .! *geram plak huh! kau tunggu balasan TUHAN ! tunggu ! BINATANG nyer manusia . kau tak payah hidup kat dunia nie lagi lahh setan . doa kau cepat mati lagi bagos kott . huh ! bencinyer ...

    ReplyDelete
  2. orang uh ta waras er ? asal sampai camtu skali ? ape masalah iye ? memang kejam .

    ReplyDelete
  3. Bangang. Sumpah aku benci orang pukul kucing.

    ReplyDelete
  4. mmg kejammmmmmmmm..x sure la cina ke melayu...tp konfommmmmmmmmmmmmmmm kejammmmmmmmmm

    ReplyDelete
  5. luluh hatiku melihat manusia binatang tu ....bukannya kucing tu ancam nyawa dia pun sampai begitu sekali perlakuannya..moga dia akan terima pembalasan setimpal dengan perilakunya

    ReplyDelete
  6. let's kill her...kill that bitch!!!!

    ReplyDelete
  7. sungguh..sedih...lebih2 lagi melihat ibu kucing itu....

    ReplyDelete
  8. saya ada buat entry pasal ni dan linkkan kat blog amazing gila.

    http://ailurophile-bsr.blogspot.com/2011/03/diary-41-manusia-kejam-mereka-tak.html#comments

    ReplyDelete
  9. :'(...x sanggup nak tgk...kejam giler llaki tuh!!!!huhhuhhuhuhuh

    ReplyDelete
  10. bukan laki...tomboy ni...tgk updated k..

    ReplyDelete
  11. budak ni once mati nanti kucing tu plak bakal buat bende yg sama kat dia.. biar dia rasa..

    ReplyDelete
  12. mmng vavi gler mamat 2....mau jew ak pukul sme taraf ngan dia pkul kcing2 2....f*** pnye org...adoi...sori2 mncarut...geram!!!!

    ReplyDelete
  13. huhu..dia ni bukan laki tp pompuan...pengkid kot

    ReplyDelete
  14. jom pijak syaitan ni sampai hancur..sungguh hot aku tgk betina fuck ni...dia ni betina la..tadi baru kuar kat tv.. mood: angry

    ReplyDelete
  15. ni bukan bintang. ni setan namenye

    ReplyDelete
  16. ehh sial lah puihh ANJING benor owg nyer tuh eeeiii cbe klo owg buat dkt dyer cmner rase nyer.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews