Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, April 18, 2011

10 gambar melucukan dari india



korang ingat x post aku yg terdahulu yg gambar kelakar dari pakistan ..???kali ni aku nk korang lihat gambar kelakar dari india plak..huhhu...kire jiran pakistan la ni..hehehe..pelik2 la orang kat sane..betull...jum korang tgk,,
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









 psstt : huhuhu...polik benorr...huhuu


suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. hehe bg dorg tu perkara biasa kot? :)

    ReplyDelete
  2. ~bermacam org bermacam ragam da....hehehehe...~

    ReplyDelete
  3. wuuuaaaahhahahaha..


    sungguh angker dan buat saya tertawa-tawa..

    Dapet dri mana ni gambar2 ..

    ReplyDelete
  4. BAHAH! unta isi minyak~ modern ni!

    ReplyDelete
  5. Memang dasyat orang-orang india ni..kalau tak percaya, tengokla siri 'you think you can dance' version india..memang kalah negara lain..respek tul..hahaha..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews