Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, April 9, 2011

10 profil facebook yg paling kreatif



pelik kan tajuk entry kali ni..??? profil fb nak kreatif macam manew..kan fb simple jer...haa tu la korang x tau..kali ni aku kasi korang tgk 10 profil fb yg di mata aku sungguh kreatif...korang x caye..jum lerrr tgkkkkk
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









 psstt : nak try wat jugak la..hehhehe


suka entry ini..???
jgn lupa LIKE bawah ni

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. dah try dah... ahahhaa .. belagak x? belagak x? ;p

    ReplyDelete
  2. udoh terai..tapi tak menjadi..keke :P

    ReplyDelete
  3. ekceli me juga dah pernah buat..
    *riak* hehehe
    btw, juga dah pernah buat tutorial pasal ni.
    come n visit my blog too.

    fb : http://www.facebook.com/album.php?id=1814177675&aid=50703#!/areensyazana

    blog : http://erynsyaze.blogspot.com/2011/01/syazana-wus-ere.html

    ReplyDelete
  4. bnyk kali try,*padahal 2 kali je. hoho.geram gilen ouh., macam mane nak buat bende alah ni. =,="

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews