Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 1, 2011

10 stadium bolasepak yg aneh & unik di dunia



bagi peminat2 bolasepak,,aku ade post istimewa utk korang..huhhu..iaitu stadium bola sepak yg lain dari yg lain..macam manew tu..???kalau korang nk tau kene la tgk semua gmbar kat bawah ni..disini jgk aku setakan 10 stadium yg bg aku pelik  dan unik la...jum tgk
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya


1. Venezuela, Caracas "Cocodrilos Sports Park"





2. Portugal, Braga. One 





 
3. Croatia Gospin 







4. Brazil Eco-Stadium 









5. The Faroe Islands 






6. Singapore, Marina Bay. Made 








7. Bulgaria FC Chernomorets Balchik 





8. Norway FC Aalesund 







9. South Africa Mmabatho Stadium







10. Austria, Vienna 


 psstt : korang rase yg manew satu paling unik...????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. yg 1st tu kalau boleh jrg gol mmg power. hehe

    ReplyDelete
  2. hahhaa yg tu kat ukraine..hehhee

    ReplyDelete
  3. uih.. dahsyat giler Marina Bay kt Singapore tuh..
    agak kerek aa~

    ReplyDelete
  4. yg dekat the faroe islands tu mmg unik giler r....btul2 alam smula jadi....

    ReplyDelete
  5. bape bola kene ganti everytime kelua padang kat singapore tu? Aduiii haha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews