Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, April 14, 2011

11 gambar menarik ketika sedang terjatuh(funny)



hahahahhaa..belum cakap da ketawa...hhuhuu..kat sini aku ade gambar2 yg manew diambil tepat pada waktunya si dalam gambar itu terjatuh..huhhu...x paham ker...tgk gmbar bawu paham..huhuu jummmmmmmm tgk...
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya










 psstt : hhhuhu...terjatuh tersnap gambar


suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. Salam...menarik..cuma, nak ketawa kang dilabel kurang ajar la pulak...ish3

    ReplyDelete
  2. ...betullah abg long....tp nak ketawalah juga sikit haha....

    ReplyDelete
  3. huhuhu..yg runaway tu best...mesti malu kan,..

    ReplyDelete
  4. hikhikhikik.. :) tergelak depan PC.. hadoiii..

    ReplyDelete
  5. cantekkk...saya bagi 10 markah hahaha lawak!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews