Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, April 16, 2011

12 gambar ngeri apabila bulu kening dicukur



ngeri ker..????ker lawak...???ntah la..huhuhu...tp konfom nmpak x normal kan lau cukur bulu kening..huhuhu....kat bawah ni korang boleh lihat gambar2 bile diorang ni cukur bulu kening..bajet hot la tu..tp jadinya macam setan jer muka..huhuhu..jum tgk
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya











 psstt : huhuhu....macam2...


suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews