Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 1, 2011

basikal yg sangat lucah(5 foto)



basikal ini mmg tidak sesuai untuk dinaiki oleh golongan kanak2..huhuhu..kenapa yer...huhuhu..ala x perlu la aku nk terangkan...korsang tgk jer korang paham ler...tp diorang ni x malu ker naik basikal macam ni..??huhu kalau aku kasi free pon aku x hingin naik basikal ni..huhuhu..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya


psstt : budus la sape yg reka beskal camni..huhuu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

11 comments :

  1. kahkah. kretif tak bertempat omputih nih.

    ReplyDelete
  2. kalau bagi free kat aku pown, aku xmo jugak.. kompem kalaw naek basikal ni, ramai anak dara lari lintang pukang and ramai bakal mak bapak mertua yang bakal blacklist kita sebagai menantu depa.. HAHA


    MySuaraBlog: Rambut oh Rambut

    ReplyDelete
  3. haish..klu la diorang ni gunakan kebijaksanaan dan kekreatifan diorang ni untuk kebaikan kan bagus..cipta tong sampah yang boleh lenyapkan sampah dengan serta merta dan sebagainye..selamat sikit dunia ni...(*_*)

    ReplyDelete
  4. ~lg merosakkn akhlak r klau mcm ni.....~

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews