Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 8, 2011

gunting rambut menggunakan sikat gergasi(8foto)



kali ni kita semua mengembara ke negera china,,,wat per pegi jauh2..??kerana kat negara china ni ade satu show hebat..hhuhuhu iaitu menggunting rambut menggunakan sikat gergasi..besar...jum tgk
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya







 psstt : menjadi ker x ni...???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. haha.. macam nak trim daun jer..
    XD

    ReplyDelete
  2. woih. gile.! hahahahahahahahaha.

    ReplyDelete
  3. ~bukan setakat sikat gergasi, dia pnya gunting pun gergasi gak...hahaha....~

    ReplyDelete
  4. hahahha ni kasi tercabut otakni..hahaa

    ReplyDelete
  5. bosan dgn yg itu-itu aja & suka yang EXTREM kunjungi http://extrem70.blogspot.com (20 postingan baru tiap hari & RASAKAN BEDANYA)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews