Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, April 6, 2011

ikan keluar dari badan manusia yg mati lemas(video)



aku x pasti ikan ape yg kuar dr mayat mamat ni..agak2 aku ikan piranha kot..huhuhuu...video ini aku amik dari fb cek wawa..hahahaa..jum tgk..


video
psstt : sape ade sebarang info ttg video ni share yer..

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. AMAZING !!! suka yang EXTREM kunjungi : http://extrem70.blogspot.com/ (15 postingan tiap hari & lain dari yang lain)

    ReplyDelete
  2. woo.. haha. laki uh masuk dalam air time tengkuk die blobang n then ikan tu berenang masuk ke dalam badan lelaki tersebut sbb nak makan makanan dlam perut laki 2.pas2 ikan2 tu nak kluar balik sbb makanan dlm perut laki 2 dah habis,kluar2 rpe2nye daaaa ade kat darat.hahahaha XDD

    ReplyDelete
  3. che pa,,cepat btol letak kat blog. HAHAHAHA ;P ;P
    wawa

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews