Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, April 30, 2011

kaki di perut kanak2(5 foto)



kanak2 ini bernama Deepak Kumar Paswaan yg berasal dari perkampungan India.kanak2 ini dilahirkan dgn 8 kaki iaitu selebihnya adalah di perutnya..ade juga sebahagian dr org kampung mengatakan bahawa kanak2 ini sebagai dewa dan memujanya..huhuu..jum kita lihat gambar kanak2 ini
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya





 psstt : waa kesian kat budak ni..huhuhu

suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. kembar tak jadi nie...tue yang melekat kaki kat situ....

    ReplyDelete
  2. erkk., kesiannye., tp kaki yg lebih tu berfungsi x? h0h0

    ReplyDelete
  3. wah !! amazing gila.. hehe..
    tp kecian dia.. huhu

    ReplyDelete
  4. kecian kat die... cm ne lah bile die dah besar anti ek :)

    ReplyDelete
  5. Ermhh..kekuasaan ALLAH.. rasa nak nangis tgok.. masyaALLAH.. Ada hikmah smua tu. India antara negara miskin.. ALLAH nak bg tgok pada kita semua, tiada yang blh buat sbgmana yg DIA perbuat. Jadi, beringatlah.. sedih tgok.. apapun sy percaya, ada hikmah smua tu..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews