Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, April 4, 2011

keputusan penuh pemenang anugerah bintang popular berita harian 2010(ABPBH 2010)



korang da tgk kan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010(ABPBH2010) malam td kan..?? haaa kat sini aku nk kongsi ngam korang sumer ttg keputusan penuh anugerah malam td...bagi yg x dapat tgk live malam td korang boleh la jenguk kat bawah ni...ade senarai penuh pemenang siap dgn gambar lg..huhuhu..jum tgk
tekan READMORE utk lihat gambar dan baca seterusnya

  yg kat atas tu senarai pemenang tahun lepas..huhuhu..dan pemenang bagi tahun ni ialah....tgk bawah





ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR – 
 6ixth Sense





PENYANYI NASYID POPULAR – 
 Rabbani





PELAKON TV WANITA POPULAR –
 Fasha Sandha





ARTIS KOMEDI PEREMPUAN POPULAR – 
 Noorkhiriah





PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR –
Faizal Ismail





PENGACARA TV LELAKI POPULAR – 
 Aznil Nawawi





ARTIS BARU LELAKI POPULAR –
 Shahir





 PELAKON TV LELAKI POPULAR  -
Remy Ishak





PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR-
Fara Fauzana






PENGACARA TV WANITA POPULAR-
Fara Fauzana





ARTIS KOMIDI LELAKI POPULAR-
Zizan






ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT-
Dato Rosnani Jamil







PENYANYI LELAKI POPULAR-
Faizal Tahir








PELAKON WANITA POPULAR-
Lisa Surihani








ARTIS BARU WANITA POPULAR-
Ana Raffali








PELAKON  FILEM LELAKI POPULAR-
Shaheizy Sam







PENYANYI WANITA POPULAR-
 Yuna










dan 








BINTANG PALING POPULAR TAHUN 2010
 Shaheizy Sam
(126,168 undian)
PSSTT : TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANGGGGGGGGGGGGGG

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. Tahniah kepada semua pemenang. Kepada yang tak berjaya tu, cuba lagi tahun depan. Kepada Remy Ishak, I love you :D

    ReplyDelete
  2. suka yang EXTREM? kunjungi : http://extrem70.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. pelik. fasha sandha? asal x tiz zakiah je an. =,=".

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews