Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 15, 2011

koleksi gambar hantu yg menumpang dlm gambar(13foto)



betul ker wujud hantu ni...????atau gambar ini hanyalah edit semata-mata..??? aku x dapat nk cakap..coz aku belum jumpa real hantu lg..huhuhu..cuma aku nk kongsi gambar2 hantu yg telah disnap dgn tidak sengaja oleh kamera man..heheee..jum2 kita lihat...
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya












 psstt : betul ker gmbar ni..????


suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

14 comments :

  1. skrol ke bwh tros komen :))

    ReplyDelete
  2. x tau la betol ke x..
    tp kalau betol mesti cuak gile jadi orang dlm pic tu..
    haha

    ReplyDelete
  3. :)) ;)) ;;)) :D ;) :P :(( :) :( :X =(( :-O :-/ :-* ;-* :| 8-})] `x( :-t b-( :-L x( =))

    ReplyDelete
  4. Ingat Allah byk2...minta jauhkan ^_^

    ReplyDelete
  5. seram ouh tgok yg a..yg amik gambar sesorang ps2 duduk tmpt yg x de org. huu. tak takut sngt pon.,tp takut sikit -.-

    ReplyDelete
  6. tanya ghostgurlz..dia tau real ker x..hehhehehe

    ReplyDelete
  7. urm , ade yg betul ade yang edit :)

    ReplyDelete
  8. Yg second tu....kecian hntu tu kesepian dia pon nk posing skali jgn la korang tkt....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews