Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, April 13, 2011

koleksi gambar kelakar tidur ketika kerja(12foto)



biasa la tidor kan..normal ape..tp jd x normal bila tido time buat keje..erti kata lain ponteng la..hehe..kat sini aku ade koleksi gambar menarik mat2 dan minah2 saleh yg tido time keje..so member yg lain nampak..ape lg..snappppppp la gmbar..huhuhu..jum tgkkk
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya












 psstt : boss kat mane time ni....????????



suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah  

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. pnt sgt buat keja tu kot sampai tertido.haha

    ReplyDelete
  2. SUDAH NGANTUK TIDUR DIMANAPUN JADI .... suka yang EXTREM? kunjungi : http://extrem70.blogspot.com/ (20 postingan baru tiap hari,no iklan,no lemot,no SARA,no HOAK & RASAKAN BEDANYA)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews