Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 8, 2011

polis ni boleh kejar penjahat ker..????



keje bahagian pejabat jer sudah la..hahhaa
psstt : huhuhu lawak2 polis ni

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

18 comments :

  1. salam....

    sepatutnya berada di unit semboyan atau di pejabat saja..

    ** folo ur blog

    ReplyDelete
  2. mesti makan rasuah byk ni..hahahaa

    ReplyDelete
  3. haha. mane tau ta bole?? mesti bole punye~sbb uh die jdi polis. hohoho

    ReplyDelete
  4. korang ni....die x yah kejar la. tembak je.

    ReplyDelete
  5. haha siyes weh..
    mybe die berazam nak kurus tuh :D

    ReplyDelete
  6. mase interview dulu mestu guna orang dalam kan... hahaha

    ReplyDelete
  7. suka yang EXTREM kunjungi http://extrem70.blogspot.com (20 postingan baru tiap hari & RASAKAN BEDANYA)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. boleh rasanya..tapi kena penjahat yg sama saiz ngan dia ler..hahahaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews