Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, April 20, 2011

ragam orang jepun tertido dalam pengangkutan awam(10 foto)



akibat letih sgt kot smpaikan tido orang lain snap gmbar pon x perasan;..huhuu..nasib baik x jatuh..huhuuuu..kat sini aku ade gambar manusia2 yg berada kat jepun tido dalam pengangkutan awam..jum kita tgk...huhuhuu cantik macam mana pon time tido x leh cover punyer..hahaha
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









psstt : kat sini ade x gambar yg macam ni...????


suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah


 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. mak oi... penatnye mereka2 ni. yang pes tu dasyat betoi =))

    ReplyDelete
  2. kerja 24jam sehari..mana tak penat hahaha =_="

    ReplyDelete
  3. pekerja keras .... suka yang EXTREM? kunjungi : http://extrem75.blogspot.com (update tiap hari,no HOAK & RASAKAN BEDANYA

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews