Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 29, 2011

salam semua.....maaf yer




pertama skali aku ingin memohon maaf kerana sudah hampir 2 minggu menyepi..huhuhu...x der la...sebenarnya laptop aku rosak...motherboard plak tu..rm800 lau nk baiki.baik beli yg baru teruskan..???huhu..skrang ni aku dlm proses nk simpan duit beli yg baru...hahha biler la cukup duit aku..baru ade rm98.50 jer ni.hhahhaa...apa2pon aku nk ucap terima kasih kpd yg sudi support blog yg x seberapa ini..tq yerrrr....korang best...

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. jebon pun menyepi gak kebelakangan ni... bukan ade benda rosak ke ape... line broadband digi lagging. macam nak rendam jer modem nih

    ReplyDelete
  2. lah., patut lah. kumpul duit,kumpul duit, nnt beli laptop mahal2 . pas2 buat entry best2 okeh.HAHA. ;DD

    ReplyDelete
  3. aku sentiasa support blog ko bro.. walaupon aku jarang komen tp aku selalu follow blog ko... blog ko pon dalam senarai bloglist aku :)

    ReplyDelete
  4. hehhee tq bro...huhuhu..skrng ni updated blog kat cc jer..huhh..tmbah plak nk final ni,.insyaALLAH sedikit masa lg amazing gila akan beroperasi seperti biasa..hehehhee..tq alll

    ReplyDelete
  5. hee.. patotla(:

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/korang-sayang-mr-right-an.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews