Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, April 4, 2011

seni menggunakan batang mancis(amazing matchstick art)8 foto



kali ni kiter sumer akan lihat seni yg unik iaitu seni menggunakan batang mancis..huhuhu..ala..murah jer sekotak mancis..10sen jer tmpat aku huhu...tp mmg memerlukan byk kotak la kalau nk wat seni yg macam ni..huhhu..jum korang tgk..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya







 psstt : korang rasa korang boleh buat x ..????hehheee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. o ma goaaatt. xD it tht true? totally nice ! O.O.0 *yg bawah skali uh , hhoho. ^^

    ReplyDelete
  2. peh. besau gile yg last tu. mmg kreatif.

    ReplyDelete
  3. ~mmg kreatif la diorg ni....~

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews