Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, April 1, 2011

seni menggunkan lalat yg mati(10foto)



dulu aku da post ttg  seni menggunakan lalat ni..kali ni cuma bezanya ialah kalini mereka melukis dan guna lalat ni sebagai watak utama.hehe..aku tunjuk kat korang gmbar yg mana mereka ni mengunakan lalat yg da mati sebagai hasil karya mereka..ini la namanyer seni hahahaa...agak kotor jgk mendengarnya, tp menarik untuk dilihat...x caye jum lihat...
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









 psstt : camner hasilnyer...??

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. hahahahahahahaaa kreatif gila arh!!haa kan dah terkuar gila sekali...hahaha comel pulak tgk lalat tu tetiba..hahah

    ReplyDelete
  2. lawak..paling nak tergelak.tengok lalat2 yg tngah tunggu turn nak masuk toilet..mcm2 ragam..hahaha

    Countdown..weeeee

    ReplyDelete
  3. ahak2.. uniq gler gmba lalat ni..

    ReplyDelete
  4. hahhahaa... kreatif2.. tp kalau budak bilik yg buat cemni... rasa mcm.. pengotor laa.. ieh!

    ReplyDelete
  5. harghargh. ape lagi.,tangkap la lalat. pastu main . :D

    ReplyDelete
  6. hahhaha tu la pasal..barang kali lalat mat saleh pensuci kot..???hahaha bukan pengotor

    ReplyDelete
  7. ~hahaha....klau dia wat pkai lalat, kita wat pkai art pkai nyamuk plak la....dpt kurng ckit demm denggi.....~

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews