Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, April 2, 2011

tugu peringatan basikal yg diperbuat dari basikal(4 foto)



waaa..sungguh menakjubkan tugu ini..huhuhu..cuba korang bayangkan berapa basikal yg diperlukan utk menyiapkan tugu ni..??huhuhu konfom beribu..huhuhu..betul....tp aku lupa plak kat negara mana la tugu ini dibangunkan...hhuhu..jum kiter tgk..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya



 psstt : waaaa sungguh menarik

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. nak reuse basikal buat je tugu ;D

    ReplyDelete
  2. ~drpd terbuang ja basikal tu, bek diorg wat tugu...tp kn,klau watcni,rsanya hbis basikal tu smua kena curi...ye la besi kn basikal tu....~

    ReplyDelete
  3. heheh..ngko x tau ke? Malaysia boleh!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews