Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, April 7, 2011

video kejam ajar kanak2 berenang



aku pon x pasti diorang ajar kanak2 ni berenang ker diorang buli kanak2 ni...tp mmg kejam la aku tgk videoni...jum korang tgk
video
psstt : sungguh kejam...........

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

11 comments :

  1. gilo la...mai ambo pero la budok ni..

    ReplyDelete
  2. teganya .... suka yang EXTREM kunjungi : http:// extrem70.blogspot.com (20 postingan baru tiap hari & 100% BEDA DENGAN YANG LAIN)

    ReplyDelete
  3. hahahahaha amik wat anop akat des..aahaha

    ReplyDelete
  4. err....sape paham bahasa yg die tulis tu? baru la tau ksah sebena. tapi pelik la, kalo cenggitu cara diorang ajar dak tu berenang. Macam nak bunoh je.

    ReplyDelete
  5. ats tuh maknanya,,,dia kate pasal kezaliman... dan mcm2 lg... huhu...sayangila semua makhluk Allah..apthlg yg berakal..:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews