Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, April 4, 2011

video usop wilcha (hantu kak limah) muncul di ABPBH 2010



semalam da berlangsungnyer anugerah bintang popular berita harian ABPBH 2010 dan aku rasa korang sumer menontonkan semalam..??? tp yg paling best ialah time nak umumkan siapakah bintang paling popular tu...korang tau x sape yg baca anugerah tu...siapa lagi kalau bukan usop(hantu kak limah) dan johan muncul dan mengamatkan suasana malam semalam..jum lihat video tersebut..tekan readmore
tekan READMORE utk lihat video dan gambar seterusnya

nak lihat senarai pemenang anugerah malam semalam tekan link bawah

dan videonya kat bawah..lawak abis..hahahha

psstt : siapa tahu munkin tahun depan usop wilcha yg akan menang bintang paling popular plak..hehehee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

3 comments :

  1. suka yang lebih EXTREM kunjungi http://extrem70.blogspot.com/ (bukan iklan,no HOAK & lain dari yang lain)

    ReplyDelete
  2. mana nak taw kan hihi bertuah dia.. ^_^

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews