Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, May 3, 2011

pandangan Tok Guru ttg kematian Osama Ben Laden

berita kematian Osama Ben Laden sedang sibuk dihebohkan oleh semua..negara amareka seperti merayakan kematian pengganas(kononnyer) paling dikhendaki oleh dunia..ttp ramai yg masih ragu2 ttg kematian dan kewujudan osama ni..aku pon sama...itu x penting..yg penting aku nk kongsi pandangan Tuan Guru Nik Abdul Aziz ttg kematian osama ben laden ini..jum kita semua baca
tekan READMORE utk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

Sunday, May 1, 2011

jum follow memollow twiiter

sajer jer nk mencuba twitter plak..hehehe asyik fb jer...borim suda..hahaha..lau korang ade twitter leh la korang follow http://twitter.com/#!/chepa_here..huhuhu nanti aku konfom follow korang balik..huhuhu...jum ramai2 kiter meriahkan twitter..twitt sane twiitt sini...
psstt : x pon korang tangkap jer burung biru yg terbang tu...hehehe

suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah
Read more ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews