Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, August 12, 2011

5 watak animasi yg betul2 wujud

salammmmmmmmmmm semua...hari ni kita semua tgk 5 watak animasi atau kartun yg rupa-rupanya wujud di dunia ini..betullllll...gua x kan xakap kalu x der bukti..hehee..nak buktinya...haaaaaa..jum terjah kelima-lima gambar di bawah....baru korang tau betul ker x..huhuhu
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

Thursday, August 11, 2011

kreatif ker vandalisme..????(10 foto)

haluuuuuuuu2 salam ramadhan semua...hehhe..amazing gila kembaliiiiiiiiiiiii dgn gambar2 yg kreatif kali ni..haaaaa..tp kreatif kali ni kreatif yg tidak bertempat la...yer la..manew tidaknya selamba jer conteng tempat2 awam..vandalisme la kan..huhuhu..ape2 pon..tetap kreatif di mataku...mata korang gua x tau..huhuhu jum tgk kesemua gambar kat bawah..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews