Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, August 11, 2011

kreatif ker vandalisme..????(10 foto)



haluuuuuuuu2 salam ramadhan semua...hehhe..amazing gila kembaliiiiiiiiiiiii dgn gambar2 yg kreatif kali ni..haaaaa..tp kreatif kali ni kreatif yg tidak bertempat la...yer la..manew tidaknya selamba jer conteng tempat2 awam..vandalisme la kan..huhuhu..ape2 pon..tetap kreatif di mataku...mata korang gua x tau..huhuhu jum tgk kesemua gambar kat bawah..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









 psstt : korang boleh x buat macam ni...???tentu x boleh kan...???hehehhe...aku pon x boleh

suka entry ini..???
LIKE jer kat bawah

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. bg aku ni xde la kira sbg vandalism sgt..xde la conteng mende2 penting mcm signboard..still ok la..haha

    ReplyDelete
  2. mane ade vandalism .. cantik pe . haha!!

    ReplyDelete
  3. nice jer... kreativiti yg dterima!!

    ReplyDelete
  4. ok r .. tak de r merosakkan ape benda pon.. menceriakan lagi pemandangan ade r.. cun2.. shabas untuk pelukis2 tu! hehe

    ReplyDelete
  5. kalau aku wat kt malaysia ne kena saman x ngan PBT.. hehe

    ReplyDelete
  6. Hai... gambar2 tu smart lah... hihihi....
    singgah tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
    jom klik2...
    Moga berjaya dgn nffng...
    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  7. memang kreatif giler....aku pom x pndai nk wt...kih3...kna study dgn diorang yg mahir wt nih...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews