Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, December 19, 2013

10 gambar pengganti Paul Walker dalam filem Fast & Furious 7
Menurut laporan di Hollywood Life, pengarah filem Fast & Furious 7 sedang mempertimbangkan untuk mengantikan tempat mendiang Paul Walker yang mati akibat kemalangan pada awal bulan lalu dengan adiknya, Cody Walker.  Cody yang mempunyai susuk tubuh dan wajah seakan-akan Paul mungkin akan dipanggil untuk menggantikan mendiang Paul di dalam babak yang masih belum selesai dan menggunakan teknik CGI pada sebahagian tubuh  dan mimik muka.
Kematian Paul yang begitu tragis telah meninggalkan pengarah James Wan dan produser filem Fast & Furious di dalam masalah. Mereka tidak mahu menulis skrip baharu dan berpura-pura seperti dia tidak pernah wujud , dan berusaha untuk memberikan penghormatan terakhir di dalam filem terbaru mereka.
Cody Walker sebelum ini bekerja sebagai seorang ‘stunt man’ dan kini mungkin akan menjadi bintang utama filem Fast & Furious 7. Kalau benarlah laporan ini, kita akan menyaksikan filem yang agak menarik hasil gabungan lakonan mendiang Paul Walker dan adiknya Cody.

AG : jadi bintang filem laaa nantii adik dia tuu..huhuhu


Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews