Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 17, 2013

10 gambar & video sekeluarga bakar diri kerana rumah mereka akan dirobohkan
Di India satu keluarga memilih untuk membakar diri kerana tidak rela rumah mereka dirobohkan oleh kerajaan. Nama yang terlibat ialah Bharat Mansingh , Rekha, Asha, Vasumati, dan Girish Mansingh.

Dalam aksi bakar diri Ini seorang yang bernama Bharat Mansingh telah mati kerana mengalami luka bakar serius ketika dirawat di hospital Kota Rajkot, India, semantara angota keluarga lainya Rekha, Asha, Vasumati, dan Girish Mansingh hanya mengalami luka2 akibat terbakar.


Pihak yang melakukan pengusiran adalah chotu Syarikat Nagar Coorperative Housing Society sebenarnya tidak berniat untuk melakukan pengusiran terhadap keluarga ini.

Keluarga Mansingh bergaduh dengan pihak chotu Nagar Coorperative Housing Societyatas tempat Keluarga Mansingh tinggal di mana Keluarga Mansingh sudah tinggal di tanah itu selama bertahun lamanya.

Akibat persengketaan tidak menemui jalan penyelesaian, tindakan membakar diri yang ekstrem telah diambil oleh keluarga ini.

AG : sampai macam tu sekali..daassyattt India ni


Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews