Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 27, 2013

5 foto Puluhan cedera diserang piranaARGENTINA. Seramai 70 termasuk lebih 20 kanak-kanak cedera akibat diserang secara tiba-tiba oleh sekumpulan ikan pirana di Sungai Parana berhampiran bandar Rosario, Rabu lalu.

Menurut agensi berita Telam, seorang budak perempuan berumur tujuh tahun turut kehilangan salah satu jarinya dalam insiden tersebut.

Jurucakap kerajaan tempatan, Ricardo Biasatti menyifatkan kejadian itu sebagai jarang berlaku.

"Serangan ganas tersebut dipercayai berlaku kerana sisa sampah sarap yang ditinggalkan nelayan di kawasan itu telah menarik perhatian ikan karnivor spesies palometas terbabit," katanya yang dipetik dari DailyMail.

Pada 2008, kira-kira 40 orang dilaporkan cedera akibat diserang spesies akuatik pemakan daging tersebut dalam satu kejadian menggemparkan di negara ituEmail NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews