Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 14, 2013

Laporan forensik sahkan pelajar Tahfiz dibunuh sebelum digantung






Sebelum itu sila baca kes pelajar tahfiz ini ditemui tergantung dalam bilik air DI SINI

dan 5 gambar sekitar kejadian itu DI SINI

Identiti Pelajar Maahad Tahfiz Kok Lanas Kelantan Bunuh Diri
Nama Penuh: Wan Ahmad Faris Bin Wan Abdul Rahman
Umur: 16 Tahun

Status: Pelajar Tingkatan 4 Sekolah Maahad Tahfiz Sains Nurul Aman Kok Lanas





Pihak pengurusan Maahad Tahfiz Sains Nurul Aman Kok Lanas mengucapkan takziah kepada keluarga pelajar mereka yang dijumpai meninggal di Pusat Tahfiz tersebut

Mangsa dikenali dengan nama Allahyarham adik Wan Ahmad Faris bin Wan Abdul Rahman berusia 16 tahun menuntut dalam tingkat 4 di pusat Thafiz tersebut.

Jenazah Allahyarham selamat disembahayangkan di Masjid Kg Larak , Mulong , Kota Bharu selepas fardu Asar petang tadi dan dikebumikan di kampung halaman mangsa.

Allahyarham adaah seorang pelajar yang baik dan telah menghafal lebih 20 jus' Al-Quran , kita doa kan agar Allahyarham tergolong dalam golongan orang-orang yang beriman dan dirahamati Allah.

AG : kebenaran kpd kes ini pasti akan diketahui...Al Fatihah kpd arwah


Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. Tipu lah dibunuh polis dah kata tiada unsur jenayah. Macam mana pembunuh boleh kunci pintu dari dalam tandas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tandas atas terbukak bro.....anytime je blh panjat keluar.

      Delete
    2. Polis tgk dr segi luaran aje...sebab tu penting buat post mortem kalau mati mengejut.

      Delete
  2. Nerakalah kau kekal selamanya

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews