Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, December 2, 2013

Naib Juara Masterchef 3 Bunuh Diri (5 foto)


PEMINAT program realiti Masterchef Amerika Syarikat (AS) dikejutkan dengan berita buruk apabila naib juara musim ketiga rancangan itu, Joshua Marks dijumpai mati oleh ahli keluarganya pada Jumaat lalu.
CNN melaporkan, Joshua, 26, telah menembak kepalanya menggunakan sepucuk pistol yang dipercayai dibelinya tanpa pengetahuan keluarga.
Sumber terdekat keluarga mangsa memberitahu Joshua disahkan menghidap sejenis gangguan mental sejak beberapa tahun lalu dan tindakan nekadnya membunuh diri dipercayai mempunyai kaitan dengan penyakit berkenaan.
"Dia kelihatan tidak terurus dan tertekan sejak kebelakangan ini namun tidak dapat dipastikan apakah punca sebenar dia dalam keadaan tersebut," kata sumber berkenaan.
Tambah sumber itu lagi, keluarga Joshua telah melakukan pelbagai usaha untuk mengubati penyakitnya namun tidak berjaya.
"Kemudahan untuk pesakit mental seperti Joshua di tempat asalnya iaitu Illinois tidak banyak dan keluarganya sudah melakukan apa yang termampu," katanya.
Keluarga mendiang masih dalam keadaan terkejut dan enggan bertemu dengan pihak media untuk bercakap mengenai perkara tersebut.
Bekas peserta program berkenaan dan juri tetap iaitu Chef Gordon Ramsay turut melahirkan rasa simpati dan takziah atas kehilangan Joshua.


Gambar pertama hanyalah gambar hiasan semata-mata


AG : teruk benorrrr


Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews