Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, December 11, 2013

Rezeki pengawal keselamatan melimpah selepas dimaki isteri Mat Yo

Dulu dia hanya seorang pengawal keselamatan. Namun selepas dimaki isteri pemain bola sepak kebangsaan, Mohd Shahrul Idlan Talaha atau lebih dikenali sebagai Mat Yo, rezeki kini melimpah ruah.
Azman Mohd Nayan yang lebih dikenali sebagai Pakcik Azman, berubah nasib setelah video dirinya dimaki hangat disebarkan melalui laman sosial dan sifat sabar beliau menangani kejadian itu telah dipuji ramai.
Dalam kejadian yang berlaku 12 September lalu, Azman menegur tindakan pasangan tersebut yang meletakkan kereta mereka di kawasan larangan.
Ekoran itu, isteri Mat Yo memaki hamun beliau dan video rakaman kejadian itu disebar kuat dalam laman sosial.
Setelah video itu menjadi perbualan warga internet, hidup Azman kini ibarat selebriti yang diburu produk.

Produk kesihatan yang mengambilnya menjadi duta itu merupakan kopi Tongkat Ali yang masih baru dalam pasaran.
Menurut laman web remaja Beautiful Nara, produk ini sangat bersesuaian dengan kerjaya Azman yang sentiasa memerlukan tenaga.
Selain menjadi duta produk, Azman juga sebelum ini telah muncul di dalam drama TV9 yang turut dilakonkan pelakon-pelakon terkenal seperti Ridzuan Hashim dan Norman Hakim. – 10 Disember, 2013. SOURCE

AG : rezeki dari Allah....

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

  1. Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Setiap artikel yang telah di ping akan kami submit sekali lagi pada 'google index'secara auto dan manual untuk memaksa google indeks blog anda sekerap mungkin. Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda dengan memasang banner kecil kami !

    ReplyDelete
  2. hikmah di sebalik kejadian kena maki

    ReplyDelete

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews