Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 14, 2013

Sebarkan, waris kepada remaja perempuan yang mati jatuh dari flat petang tadi dicari










Blok 34, Flat Sri Tioman, Taman Melati.

Seorang perempuan melayu, berumur lingkungan 16-22/23 tahun, berbaju lengan panjang berwarna pink, berseluar jeans hitam & berselipar hitam telah terjun dari tingkat 12 Flat tersebut sekitar jam 5.46 petang tadi.

 Berambut panjang, ketinggian lebih kurang 5 kaki lebih, berambut panjang. Tidak mempunyai kad pengenalan diri.

 Kepada sesiapa yg ada kehilangan ahli keluarga berciri2 trsebut bolehlah hubungi polis atau dtg terus ke balai polis wangsa maju bawa ic untuk tuntut mayat.



saksi =

Salam,

Sekadar share, kejadian berlaku jam 5 ptg tadi di flat tioman, berhampiran stesen lrt taman melati, maaftak tepek gambar, tak nak aibkan arwah...ptg tadi aku sembang ngan adik aku, dia masa tu ada dekat kuarters guru taman melati, tiba2 dia ckp, dia tengok budak melayu, perempuan..umur awal 20 an, terjun dari tingkat 12 flat berkenaan, pada awalnya, adik aku tengok dia tu dok termenung jer kat level 12 tu..al maklumlah...awek comel..adik aku usha jerla dia dari jauh, tiba, keadaan jadi panik apabila, kereta polis sampai utk selamatkan keadaan, ada jiran berhampiran mangsa cuba tarik mangsa dan pujuk mangsa supaya tak terjun, mungkin dia terkejut selepas tengok kereta polis tu sampai dan dia tergelincir jatuh ke atas porch kereta dibawah...adik aku tekejut...sebab dia tengok dari awal gerak geri mangsa, dan dia tengok depan mata awek tu jatuh...adik aku g ke tempat kejadian dan sempat tengok org ajar dia mengucap..dia tak cedera luaran, cedera dalaman sahaja...kata org disitu, budak tu stress, putus cinta, dan nekad terjun dari tingkat 12...apapun, mungkin ada dlm berita esok kot..dan al-fatihah utk arwah...kepada muda2 mudi, jgn buat tindakan mekad yang jauh terpesong dari agama, kalau agama dah jauh dari kita, mcm2 benda ***** kita akan terpikir nak buat.. SOURCE


AG : ramai plak orang bunuh diri ni

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

1 comment :

  1. Salam, sekadar berkongsi cerita, mangsa yg maut adalah siti norhanisa,( ejaan nama mgkin x berapa betul), mmg berusia lingkungan 20, tinggal di sri gombak, dan bekerja sebagai staf di kedai 7 eleven seri gombak. Hilang dari dari rumah dan tidak datang kerja beberapa hari sebelum kematiaannya. Punca kematian mgkin bunuh diri. Arwah di katakan seorang yg baik, tetapi mmg mempunyai masalah peribadi yg kritikal dlm keluar( broken family, mk ayah dvorce), di tambah pula krisis percintaan yg berlarutan...teman lelaki sepatutnye bg supporting, ni makin di dtiinggkan kn bile berhadapan masalah...waAllahualam, alfatihah semoga rohnya di cucuri rahmat

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews