Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, December 4, 2013

Video Rakaman CCTV Kemalangan Kereta Paul Walker

Laporan kemalangan yang membunuh Paul Walker LIHAT SINI

LOS ANGELES – Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) mengenai kemalangan sehingga meragut nyawa bintang Hollywood, Paul Walker mula tersebar di Internet.
Dailymail melaporkan, seorang saksi yang melihat kejadian itu berkata kenderaan jenis Porsche itu dipandu laju sebelum berlakunya kemalangan sehingga kebakaran berlaku dengan begitu pantas.
Rakaman CCTV juga merakamkan asam hitam berkepul-kepul di udara sebaik kemalangan terjadi sehingga turut menampakkan ledakan seperti bola api ke angkasa.
Dalam kejadian Sabtu lalu, bintang t And The Furious itu berasama temannya terlibat dalam kemalangan jalan raya di Santa Clarica, California, Amerika Syarikat.
Dia yang memandu kereta berkenaan dikatakan gagal mengawal kenderaan sebelum melanggar sebuah tiang telefon di tepi jalan yang mengakibatkan kenderaan tersebut meletup. Rakaman YouTube mengenai kejadian itu boleh dikuti menerusi video di bawah


AG : laju  sangt kot smpai x brape jelas la..

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews